Den bedste klub i klubben
TILMELDING

Fra og med sæson 2020 er tilmelding til lørdagens Hanegale samling obligatorisk.
Tilmelding skal foregå således: (PDF fil kan hentes her)

Fra sæson 2020 er der ny tilmeldingsprocedure til lørdagens samlinger i De Hanegale.
Den gamle velkendte ”lægsrulle” har måtte ”lade livet” for golfklubbens nye regler for alle klubberne i klubben. Den nye tilmeldingsprocedure betyder, at du ikke skal melde FRA til lørdagens samling, men du fremover skal melde TIL. Dette til glæde for dem der ikke altid får meldt fra og til sorg for De Hanegale’s vicepræsident (og kasserer) da den nye procedure KAN medføre, at der bliver udskrevet færre bøder ☹
Vi er blevet tildelt disse faste tider: 7:15, 7:22, 7:30, 7:37, 7:45 og 7:52.
Ovenstående tider kan alene bookes af medlemmer af De Hanegale. Du skal have reserveret en tid senest torsdag kl. 20 før den lørdag du vil deltage i en Hanegale samling. De ”ledige” tider vil efter torsdag kl. 20 blive frigivet til offentlig booking.
Du kan booke 14 dage i forvejen. Får du ”forfald” efter du har booket, skal du annullere din booking senest torsdag kl. 20
Ovennævnte tilmelding er alene til brug for golfklubben og der vil fortsat blive foretaget retfærdig lodtrækning med spillekort – og syg moster, for at sammensætte dagens bolde.

Du skal gøre således:

  1. Booke en tid før torsdag kl. 07:00
  2. Du skal booke den næste ledige tid fra 7:52 og ”nedefter”. Dvs. er 7:52 fuldtegnet booker du 7:45 - er denne tid også fuldtegnet booker du 7:37 osv.
  3. Når du ankommer til golfklubben SKAL du bekræfte din reservation på touchskærmen.
  4. Du skal bekræfte din tid senest 15 minutter før den tid du har booket
  5. Du skal vælge NEJ til udskrivning af scorekort


Gæstespillere:
Har du en gæst der gerne vil spille med, er det altid OK. Ring eller send en e-mail til kontoret senest torsdag kl. 18 (tlf.: 9682 8301, e-mail: info@roldskovgolf.dk), så kan kontoret sætte gæsten ind på en af vore reserverede tider. Er dette ikke muligt skal du få gæsten til at reservere en tid i golfbox på næste ledige tid, efter de tider der er tildelt os.

Ledelsen vil hver uge modtage en e-mail fra golfklubben, hvis der er medlemmer der ikke har bekræftet sin tid jvf. ovenstående. Dette vil så afstedkomme en bøde på ikke under 50 kr. (vi skal jo have penge i kassen 😊)

Ledelsen har draget omsorg for scorekort til den enkelte bold. Scorekort udleveres i forbindelse med lodtrækningen.

Det hele lyder måske lidt ”kringlet”, men med den IQ De Hanegale’s aspiranter og medlemmer er beriget med, får vi det hele til at fungere.


LEDELSEN
marts 2020